Schadevergoeding.

Als fotograaf of filmproducent houd je je bezig met het maken en verkopen van je werk. Wanneer anderen dan aan de haal gaan met jouw foto’s of video’s en deze gebruiken zonder jouw toestemming, is er sprake van een inbreuk op jouw auteursrecht. En dat is niet alleen asociaal, maar ook schadelijk voor jouw inkomen. Daarom heb je recht op een schadevergoeding!

Je goed recht

Iedere ‘gestolen’ foto en iedere gekopieerde video is misgelopen inkomen. En het ontvangen van een vergoeding voor dit onrechtmatige gebruik is je goed recht! Daarom kun je optreden tegen de inbreuk op jouw auteursrecht en de tegenpartij alsnog voor het gebruik van jouw werk laten betalen.

Hoe?

Door in actie te komen! Laat ons een procedure starten tegen degene die inbreuk maakt op jouw auteursrecht. Dit kost je geen geld, want wij verhalen onze kosten op de tegenpartij. Het kost je geen energie of frustratie, want wij nemen je al het werk uit handen. Het kan je dus alleen maar wat opleveren: jouw rechtmatige vergoeding!

Waarom NL.legal?

Wij zijn gespecialiseerd in auteursrecht en het ophalen van een eerlijke vergoeding voor jouw werk en zetten alleen juristen op jouw zaak die minstens 5 jaar relevante ervaring hebben. Daarnaast doen wij een vriendelijk, duidelijk en eerlijk voorstel aan de tegenpartij, om zo tot een snelle oplossing van het probleem te komen. Gaat de tegenpartij hier niet op in? Dan zorgen wij voor een passende reactie, waarbij we jouw belangen voorop stellen.

Procedure starten